Piloty pro rychlouzávěry

VSX 2

Spouštěcí mechanismus bezpečnostního rychlouzávěru VSX-2 je dodáván vestavěný do armatury různých typů regulátorů (REGAL 2, REGAL 3, BPZ/MPZ, ..aj.) s tím že se podle typu použitého regulátoru přizpůsobuje rozměr uzavíracího disku .
VSX-2 může být dodán s vnitřním i s vnějším snímáním výstupní (sledované) hodnoty tlaku.
Nastavení vypínacích hodnot rychlouzávěru je pomocí dvou nezávislých pružin.

OS/66, OS/66-AP, OS/66-R, OS/66-R-AP SERIE

Spouštěcí mechanismus bezpečnostního rychlouzávěru OS/66 série je dodáván vestavěný do armatury různých typů regulátorů (série B/240, A/100 -140, RP/  , MBN) nebo samostaně v tělese jako typ BM/7.
Je dodáván s vnitřním i s vnějším snímáním výstupní (sledované) hodnoty tlaku. Nastavení vypínacích hodnot rychlouzávěru je pomocí dvou nezávislých pružin.

OS/80X, OS/84X, OS88X SÉRIE

Piloty této série jsou pružinou ovládaná zařízení, která umožní uvolnění uzavíracího mechanismu bezpečnostního rychlouzávěru při překročení nastavených parametrů.

OS/80X-PN, OS/84X-PN SÉRIE

Piloty této série slouží ke kontrole rozdílné úrovně tlaků v různých bodech systému. kontrolovaná hodnota tlaky je snímána pomocí pilotů série PRX/ .

OS 2

Spouštěcí mechanismus (pilot) OS 2 sestává z mechanické skříně (BM) a z jedné nebo dvou bezpečnostních manometrických skříní (BMS). Jeho úkolem je aktivovat bezpečnostní rychlouzávěr, při nárůstu nebo poklesu tlaku ve sledované síti.

© 2007 DialogNet s.r.o. - Všechna práva vyhrazena